Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΜΑΣ

Στα πανέμορφα Τρίκαλα Κορινθίας σε υψόμετρο 1110 μέτρα, μόλις 143 χλμ από την Αθήνα και 27 χλμ απο τη θάλασσα (Ξυλόκαστρο) και 120 χλμ από την Πάτρα, βρίσκεται ο παραδοσιακός Ξενώνας LA GRANDALLA (ΛΑ ΓΚΡΑΝΤΑΛΙΑ).

Σε μια έκταση 2,5 στρεμμάτων ανάμεσα σε μια πλούσια ποικιλία άγριων δέντρων της περιοχής, αλλά και οπωροφόρων που ευδοκιμούν σε αυτό το υψόμετρο, υψώνεται περήφανο και επιβλητικό το διόροφο πέτρινο κτίριο του μικρού Ξενώνα μας.

Διαμονή
Η πέτρα και το ξύλο (βασικά υλικά της κατασκευής του), οι μικρές επιφάνειες των παραθύρων, η τετράριχτη στέγη, αλλά και τα ξύλινα μπαλκόνια, μαρτυρούν τον σεβασμό προς το γνήσιο παραδοσιακό τρόπο κατασκευής των σπιτιών του χωριού.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο του κτιρίου βρίσκεται ένας ευρύχωρος, άνετος και ευχάριστος χώρος , όπου μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας δίπλα στο τζάκι. Καιρού επιτρέποντος, από το ένα μπαλκόνι του, αγναντεύετε την θάλασσα του Κορινθιακού και από το άλλο τα χιόνια της Κυλλήνης (Ζήρειας).
Στον όροφο υπάρχουν τα δωμάτια τα οποία είναι δίκλινα και διαθέτουν κεντρική θέρμανση, μπάνιο, ψυγείο,TV, DVD, κλειστά μπαλκόνια με απεριόριστη θέα προς το βουνό και προς την θάλασσα.
Στις προτεραιότητες του Ξενώνα είναι η ευχάριστη διαμονή, σ' ένα καθαρό, ήσυχο και οικογενειακό περιβάλλον.

Αν μας επισκεφθείτε Άνοιξη, κατά τα μέσα Απριλίου, θα απολαύσετε την ομορφιά των ανθισμένων Ναρκίσσων (Γκραντάλιες).

Παροχές

Ο Ξενώνας προσφέρει:
- πλήρες πρωινό
- ασύρματη πρόσβαση στο Internet
- επικοινωνία στα Ισπανικά και στα Γαλλικά
- κεντρική θέρμανση, μπάνιο, ψυγείο, TV, DVD, κλειστά μπαλκόνια με απεριόριστη θέα προς το βουνό και προς την θάλασσα.

Τιμές προσιτές και προσφορές